innovative løsninger til biblioteker i verdensklasse


>> Velkommen til bibliotheca i Norden


Sven Mønsted Hilm

bibliotheca er den førende globale leverandør i forhold til udvikling, produktion og levering af RFID-, selvbetjenings- og logistikløsninger til biblioteker.

I Norden har vi et tæt og mangeårigt samarbejde med Axiell Group, som eksklusiv distributør af bibliothecas produkter og løsninger. Udover at vi indbyrdes kan drage stor nytte af hinandens viden og erfaringer, så har bibliotekerne gennem samarbejdet også adgang til medarbejdere med kompetencer inden for stort set alle aspekter af bibliotekslogistikken.

bibliotheca har været aktiv på det nordiske marked i over 10 år og bl.a. en af de drivende kræfter ved etableringen af den Danske Datamodel for RFID i biblioteker tilbage i 2005. En datamodel, som senere hen er blevet standardiseret under ISO, og som i dag anvendes af biblioteker over hele verden.

I 2009 etablerede vi det første af vores åbne biblioteker i Danmark, og i 2014 kunne vi fejre åbningen af åbent bibliotek nummer 100 i Danmark. I dag anvender hundredevis af både folke- og forskningsbiblioteker i hele Norden vores løsning for åbent bibliotek til stor glæde for de besøgende, som nu mere eller mindre kan anvende bibliotekernes tilbud, når det passer dem.

Hos bibliotheca lægger vi stor vægt på personlige og mangeårige relationer mellem både kunder og medarbejdere. Vi indgår gerne i dialog med bibliotekerne om etablering af den bedste løsning i forhold til funktionalitet, kvalitet, service og pris, og vores erfarne projektledere og teknikere vil sikre, at arbejdet udføres som aftalt og i henhold til tidsplanen.

Du er meget velkommen til at tage et kig på vores hjemmeside, og vi håber, at du vil lade dig inspirere af de produkter og løsninger, som vi kan tilbyde til dit bibliotek.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sven Mønsted Hilm
Adm. direktør
bibliotheca A/S