hvad kan vi tilbyde

Vi arbejder for at yde høj kundeservice og bygge langvarende relationer

“consultation“

Den rigtige rådgivning

bibliotheca sørger for at der tilbydes den rigtige rådgivning i processen ved brug og indføring af selvbetjening og RFID. Vi rådgiver om overvejelser og erfaringer fra andre biblioteker inden anskaffelsen. Vores erfarne projektledere sikrer, at leverancen sker til aftalt tid. I samarbejde med biblioteket kan bibliotheca udarbejde en projektplan, der passer til jeres behov.


“knowledge“

Kyndig kontaktperson gennem hele processen

Biblioteket vil gennem hele processen fra projektanalyse til installation og overtagelse, have tilknyttet en projektleder. Udover at sikre en vellykket implementering, vil det også være den faste kontaktperson, som biblioteket kan rådføre sig med undervejs i processen. Vores projektledere har stor viden og flere års erfaring med installation og support af RFID- og selvbetjeningsløsninger.


“training“

Trin-for-trin implementering og uddannelsesplan

I vil arbejde sammen med vores projektleder, der vil sikre at alle trin i implementeringsfasen er gennemført efter aftale med biblioteket. Målet for projektlederen er at igangsætte, planlægge, udføre og overvåge hele installationen af løsningen. Foruden en gnidningsløs installation, sørger bibliotheca for uddannelse af bibliotekets personale, således at de føler sig trygge med det nye udstyr og dets funktioner.


“support“

Support og vedligeholdelse

Via telefon, e-mail og fjernadgang er vores teknikere i stand til at yde vejledning og support med det samme. Hvis assistance via fjernadgang ikke umiddelbart kan løse problemet, kan bibliotheca sende en tekniker til biblioteket for at diagnosticere og løse problemet. Det er vores erfaring, at de fleste problemer kan løses via fjernadgang. Dette sikrer en hurtig og enkel service for vores kunder. Komponenterne i vores produkter kan let udskiftes og i tilfælde af henvendelser om software, er spørgsmål ofte løst med det samme.