hvem er vi

Vores virksomhedsfilosofi og den forpligtelse vi har over for kunder

“who

bibliotheca er verdens førende inden for RFID-, selvbetjenings- og sorteringsløsninger til alle typer af biblioteker. Vi er din dedikerede samarbejdspartner indenfor biblioteksløsninger - men også indenfor digital formidling, interaktive installationer, billetteringsløsninger og webshops.


Vi er en del af den globale bibliotheca Group, der med mere end 400 ansatte, tilbyder vores løsninger på tværs af 70 lande og på alle kontinenter.

Vi er globalt funderet, men vi er lokalt baseret. Det betyder noget for os, at vi er der, hvor vores kunder er.

Vi er knap 60 ansatte og er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi har account managers, udviklere, teknikere og supportere tilknyttet alle lokale områder, så vores kunder er i trygge, lokale hænder. 

bibliotheca blev stiftet i 2005 i København, og i 2016 blev den Aarhus-baserede softwarevirksomhed, Cordura, en del af det nordiske hold. 

I bibliotheca brænder vi for at skabe resultater gennem tætte og unikke relationer med vores kunder. Vi leverer stærke løsninger, høj kvalitet og udfordrende sparring. Vi tror på, at vi skaber de bedste løsninger i samarbejde med vores kunder. På den måde sikrer vi, at løsningen er tilpasset dine og dine brugeres behov. Det gælder uanset om det er mindre installationer eller store, komplekse løsninger.

Vores succes - på tværs af alle områder - skyldes især vores stærke team af innovative og engagerede medarbejdere, der alle bidrager til at fremme udviklingen og til at sætte nye standarder.