bibliotheekoplossingen die verbinden, stimuleren en ontwikkelen

 

academische bibliotheekoplossingen
academic libraries  

Bibliotheken zijn een ongelooflijk belangrijke bron binnen de academische campus, die zorgt voor veilige, gastvrije en creatieve ruimtes waarin het individueel leren en het breder delen van kennis mogelijk is. Meer dan ooit zijn deze ruimtes een plaats om informatie te ontdekken, om toegang te krijgen tot de laatste technologische ontwikkelingen en om in contact te treden met medestudenten op tijden die iedereen gelegen komen.

Bij bibliotheca zetten wij ons in om de academische bibliotheek te ondersteunen met oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de unieke uitdagingen die ze tegenkomen aan te gaan. Onze oplossingen helpen bij het bieden van een ruimte, die niet alleen gastvrij, maar ook rijk aan informatie en makkelijk toegankelijk voor iedereen is.

 • connect

  verbinden

  Maak een verbinding tussen de bibliotheek en haar gebruikers, waar deze zich ook mogen bevinden en vergroot haar bereik en rol in de gemeenschap.

 • engage

  stimuleren

  Moedig de interactie met de bibliotheek aan, op unieke manieren, waardoor deelname wordt aangespoord en de algehele betekenis van de bibliotheek wordt vergroot.

 • evolve

  ontwikkelen

  Stel bibliotheken in staat om hun aanbod opnieuw uit te vinden en het levenslange leren aan te moedigen tot ver in de toekomst.

 • 1
ontdekken van aanvullende bibliotheekoplossingen

self-service

Onze vertrouwde, maar unieke gebruikersbeleving stimuleert uw gemeenschap en verhoogt de bekendheid van de bibliotheek


return + collection

Combineer oplossingen voor het zelf inchecken en het automatisch sorteren van de boeken


veiligheidsdetectiesystemen

Bescherm wat het belangrijkst is met een verbeterde veiligheid

contactformulier