Over bibliotheca

Exclusief gericht op bibliotheken

bibliotheca houdt zich bezig met de ontwikkeling van bibliotheekbeheersystemen die bibliotheken over de hele wereld ondersteunen en helpen om te groeien. Onze producten zijn ontwikkeld om bibliotheekgebruikers een uitnodigende, intuïtieve en naadloze ervaring te bieden, waar zij zich ook bevinden: thuis, onderweg of in de bibliotheek zelf.

We hebben meer dan 45 jaar ervaring met het leveren van diensten aan bibliotheken en zijn trots op onze geschiedenis en de prestaties die we hebben verwezenlijkt bij bibliotheken over de hele wereld. We hebben vestigingen op alle belangrijke continenten en ondersteunen bibliotheken in meer dan 70 landen via een netwerk van toegewijde distributeurs. We werken samen met meer dan 30.000 unieke bibliotheken en ondersteunen hen bij de ontwikkeling van hun diensten en de verbinding met hun gemeenschappen.

Door een heleboel gediplomeerde bibliothecarissen in te zetten en deel te nemen aan gesprekken over de trends op de bibliotheekmarkt, begrijpen we de unieke beheeruitdagingen waar bibliotheken van vandaag mee te maken krijgen. Onze innovatieve oplossingen helpen bibliotheken om percepties te transformeren, collecties en ruimtes verder te ontsluiten en boeiende interacties te bieden, allemaal om zo de gebruikerservaring te verbeteren.

Van ons uitgebreide assortiment digitale, RFID-, elektromagnetische (EM) Tattle-Tape- en hybride systemen in bibliotheken, tot onze moderne digitale uitleenservice voor e-books en e-audioboeken, bibliotheca wil het algemene belang van bibliotheken vergroten door hen in staat te stellen hun diensten opnieuw uit te vinden en levenslang leren vandaag en in de toekomst aan te moedigen.

Verbinden

Maak een verbinding tussen de bibliotheek en haar gebruikers, waar deze zich ook mogen bevinden en vergroot haar bereik en rol in de gemeenschap.

Engage

Stimuleren

Moedig de interactie met de bibliotheek aan, op unieke manieren, waardoor deelname wordt aangespoord en de algehele betekenis van de bibliotheek wordt vergroot.

Evolve

Ontwikkelen

Stel bibliotheken in staat om hun aanbod opnieuw uit te vinden en het levenslange leren aan te moedigen tot ver in de toekomst

Vacatures bij bibliotheca

Hardwerkende, gepassioneerde bibliotheekliefhebbers

We worden gedreven door betrouwbare partnerschappen, producten en diensten. We streven ernaar dynamische innovatie te bieden door voortdurende verbetering. Wij zijn inclusief naar mensen, culturen en ideeën.

Krijgt u energie van een dynamische werkomgeving waar het draait om samenwerking? Zo ja, dan willen we van u horen. Hieronder vindt u alle openstaande vacatures per locatie of u kunt rechtstreeks contact opnemen met onze personeelsafdeling.

lady on a computer

Central European Team