Group
Combined Shape
Path

Meet the team

Bibliotheca et globalt selskap som er lokalt forankret

Bibliotheca er en global virksomhed, der udvikler banebrydende teknologi. Som ledende aktør inden for biblioteksteknologi trækker Bibliotheca på indsigt fra biblioteker verden over og drager stor nytte af erfaringerne og ekspertise fra bibliotekskolleger over hele verden.

Gennem samtaler med bibliotekarer fra alle verdens hjørner, har Bibliotheca et stort indblik i de udfordringer, bibliotekerne står over for i dag, og de behov som fremtiden kan bringe. Via lokale kundefokusgrupper deler bibliotekerne deres indsigt og bedste praksis. Alle løsninger i Bibliotheca´s økosystem er designet til at imødekomme disse udfordringer samt forberede bibliotekerne på fremtiden.

Bibliotheca er stolt af virksomhedens globale rækkevidde og de fordele det giver kunderne, men vi forstår også

den afgørende betydning af lokal indsigt. Lokale biblioteker ligger i hjertet af deres lokalsamfund og bruger deres unikke forståelse af deres brugere til at levere de services, som deres bruger efterspørger. Vores lokale teams i Danmark, Finland, Norge og Sverige deler denne forståelse og er med til at sikre den lokale støtte og service som dit bibliotek har brug for.

Med stor forståelse samt dyb indsigt i bibliotekers drift og udfordringer, samt omfattende viden om relevante hard-og software teknologier og stor erfaring med teknologiudviklingsprojekter vil Bibliotheca stræbe efter optimering af lokale løsninger ved at trække på global indsigt og videndeling i organisationen.

Møt vårt nordiske salgsteam

icon-open-book

KANSKJE DU OGSÅ LIKER

KUNNSKAPER OG TENDENSER