Over Bibliotheca

Exclusief gericht op bibliotheken

bibliotheca houdt zich bezig met de ontwikkeling van beheersystemen die bibliotheken over de hele wereld ondersteunen en helpen om te groeien. Onze producten bieden een uitnodigende en intuïtieve ervaring die naadloos is afgestemd op de gebruikers van de bibliotheek, waar ze zich ook bevinden: thuis, onderweg of in de bibliotheek zelf.

We werken al bijna 50 jaar samen met bibliotheken en zijn trots op de vele innovaties die we hebben geïntroduceerd in samenwerking met vooruitstrevende, technologisch ingestelde klanten, overal ter wereld. We hebben vestigingen op alle belangrijke continenten en ondersteunen bibliotheken in meer dan 70 landen via ons netwerk van toegewijde distributeurs. We werken samen met meer dan 30.000 unieke bibliotheken en ondersteunen hen bij de ontwikkeling van hun diensten en de verbinding met hun gemeenschappen.

Onder onze medewerkers zijn vele gediplomeerde bibliothecarissen en we participeren actief in discussies over trends op de bibliotheekmarkt. Daarom begrijpen met welke unieke uitdagingen bibliotheken vandaag de dag te maken hebben. Onze innovatieve oplossingen helpen bibliotheken om nieuwe inzichten te verschaffen, collecties en ruimtes verder te ontsluiten en boeiende interacties te bieden, dit alles om de gebruikerservaring te verbeteren.

Of het nu gaat om ons uitgebreide assortiment digitale, RFID-, elektromagnetische (EM) Tattle-Tape- en hybride systemen in bibliotheken of onze moderne digitale uitleenservice voor e-boeken en e-audioboeken, bibliotheca wil het belang van bibliotheken vergroten door ze in staat te stellen hun diensten opnieuw uit te vinden en levenslang leren aan te moedigen, vandaag en in de toekomst.

connect icon

Verbinden

Maak een verbinding tussen de bibliotheek en haar gebruikers, waar deze zich ook mogen bevinden en vergroot haar bereik en rol in de gemeenschap.

Engage

Stimuleren

Moedig de interactie met de bibliotheek aan, op unieke manieren, waardoor deelname wordt aangespoord en de algehele betekenis van de bibliotheek wordt vergroot.

Evolve

Ontwikkelen

Stel bibliotheken in staat om hun aanbod opnieuw uit te vinden en het levenslange leren aan te moedigen tot ver in de toekomst

Vacatures bij bibliotheca

Hardwerkende, gepassioneerde bibliotheekliefhebbers

We worden gedreven door betrouwbare partnerschappen, producten en diensten. We streven ernaar dynamische innovatie te bieden door voortdurende verbetering. Wij zijn inclusief naar mensen, culturen en ideeën.

Krijgt u energie van een dynamische werkomgeving waar het draait om samenwerking? Zo ja, dan willen we van u horen. Hieronder vindt u alle openstaande vacatures per locatie of u kunt rechtstreeks contact opnemen met onze personeelsafdeling.

lady on a computer

Central European Team