Lees het laatste nieuws van bibliotheca.

customer_story_post_image_bree

Openbare bibliotheek van Bree

Maart 26, 2019
Verruim de openingstijden met 180% dankzij open+
events_2017_all_v1

Nationale Bibliotheekcongres

Januari 30, 2019
Bricks, bits & books!20 maart 2018
181009-Bibliotheca-Koln-KALK-7084-featured

Stadsbibliotheek Keulen-Kalk

November 2, 2018
In samenwerking met international creative guide en architect Aat Vos is de Kalk districtsbibliotheek in Keulen onlangs op zowel architectonisch als technologisch niveau herontworpen.
181009-Bibliotheca-Koln-KALK-7084-featured

Nieuwe bibliotheek van de stadswijk Keulen-Kalk breidt als inspirerende ‚third place” uit met open+ openingstijden

Oktober 10, 2018
In samenwerking met international creative guide en architect Aat Vos